Köp Locobase här

Ditt verktyg mot torr hud

  • Snäll och effektiv utan sveda
  • Utan parfym, färgämnen, parabener och andra konserveringsmedel
  • Kan tryggt användas av barn, bebisar och vuxna
Locobase produktbilde
Locobase produktbilde

Locobase® REPAIR är i dag en favorit för många människor inom hudvårdskategorin på apotek. Denna specialkräm kan användas till många typer av hudproblem, från eksembenägen hud, torra fläckar på hela kroppen, händer, fötter och läppar till ytliga sår eller skador, frostbitna kinder och även röda rumpor. Locobase® REPAIR skyddar och återställer en försvagad hudbarriär genom att tillföra en optimal kombination av hudidentiska fettämnen. Rekommenderas när vanliga hudvårdsprodukter inte är tillräckliga för att hålla huden mjuk och smidig.

Sveriges torrisar är eniga: Locobase® REPAIR hjälper verkligen!

437 testpiloter på Smartson.se har provat Locobase® REPAIR (gratisprov) under 2 veckor på bland annat händer, fötter, armbågar, röda vinterkinder samt eksembenägen hud och många har fått bukt med sin torra hud. Enligt recensionerna hyllas denna feta kräm för effektiv och intensiv återfuktning som håller vad den lovar. Att Locobase® REPAIR inte finns i större storlekar och med fördel hade kunnat vara lättare att smörja ut kan många instämma på, men flera testpiloter anser att det är ett pris värt att betala för att få hjälp med torrheten. Se nedan några av kommentarerna från testet som utförts och validerats av Smartson:

"Locobase REPAIR är en fantastisk produkt! Jag har använt den tidigare, men hade glömt bort den. Nu har jag återupptäckt denna underbara kräm och förstår inte hur jag har kunnat leva utan den i alla dessa år? Den är "one of a kind"! Tack för att Ni gav mig chansen att prova! Locobase REPAIR är numera en självklarhet hemma hos min familj."
— Cecilia
"Den absolut bästa krämen för min dotter med atopiska eksem! Vi har nu 1 hemma och 1 på förskolan för förebyggande samt vid behov! Varför har ingen läkare rekommenderat denna?"
— Jessica
"Fantastisk kräm som mjukar upp de torraste och fnasigaste partierna samt som generell handkräm för torra vinterhänder. Återfuktar som ingenting annat!"
— Alexandra
"Locobase Repair är fet, härlig och vårdande. Den är underbar på läpparna som blir mjuka och lena. Den är toppen till torra händer som spricker lätt eller där man fläckvis får torr hud."
— Emma

Visa din mjuka sida

Locobase älskar hud i alla former och färger och vi uppmuntrar till positiv hudkontakt mellan människor. Därför vill vi visa vad som kan hända när människor tar på varandra. Hud mot hud är nämligen något av det vackraste och viktigaste vi har! Låt inte din hud komma i vägen. Visa din mjuka sida du också!

Feta tips

Här presenterar vi några feta tips på hur Locobase® REPAIR kan hjälpa att vårda torr, fnasig eller skadad hud för barn, bebisar och vuxna.

Tre steg till mjuka händer

Tre steg till mjuka fötter

Tre steg till mjuka läppar

Tre steg för vård av eksemhud

Tre steg till vinterskyddad hud

Tre steg för att reparera småskador i huden

Köp Locobase här